Indlæg: Nej til nedrivning – Ja til udvikling

Indlæg: Nej til nedrivning – Ja til udvikling

26. juni 2017 - kl. 0:11 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Flemming Cedergren.

Indsigelse tilsendt Frederikshavn Kommune.

Der er muligheder for at udvikle området på Rolykkevej på andre måder end ved at tillade nedrivning af bevaringsværdig ejendom, men det kræver at de ansvarlige politikere i Plan og Miljø udvalget lever op til deres ansvar og begynder at planlægge i stedet for at være et ekspeditions kontor for developere.

Hele området fra hovedvejen, den omtalte bevaringsværdige ejendom, og den nuværende Blå Kors bygning, skriger efter en samlet planlægning, der kan ende op i en hel ny lille bydel, med tidsvarende huse i en stil der passer ind i allerede politisk vedtagne planer.

Det kan tage år inden det bliver en realitet, men det starter med planlægning, med visioner om hvordan den gamle del af Sæby skal se ud også om 100 år, og det kræver politikere med respekt for historien og med mod og mandshjerte.

Vis os venligst, at det er det, vi har.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indlæg: Nej til nedrivning - Ja til udvikling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER