Ny minkrådgivning samler<br> produktion og økonomi

Ny minkrådgivning samler
produktion og økonomi

25. juni 2017 - kl. 0:26 - af

Det nye samarbejde LN MinkRådgivning, kobler de danske minkproducenters økonomiske resultater med produktionsdata i en helt ny mink-rådgivning, som har til formål at spotte yderligere økonomiske potentialer og koble hardcore produktionsrådgivning med de økonomiske nøgletal.

For første gang i Danmark kan danske minkavlere nu få samlet den mest omfattende tværfaglige rådgivning af bedriften i ét, nemlig LN MinkRådgivning.

Det er de to virksomheder LandboNord og Skovbjerg Animal Welfare, som introducerer et banebrydende nyt samarbejde, som kombinerer økonomiske nøgletal, og produktionsdata med fagligt knowhow, så avlerne på de enkelte bedrifter kan få et præcist indblik i, hvordan det går i produktionen – og hvilket økonomisk potentiale der ligger i at udvikle bedriften på flere områder.

Skovbjerg Animal Welfare har i flere år været pionerer i rådgivning og i indsamlingen af data i produktionen. LandboNord er kendt for at have et tværfagligt stærkt setup med en solid tradition for økonomisk rådgivningen af bedrifterne generelt.

-Samarbejdet med Skovbjerg Animal Welfare betyder, at vi nu kan tilbyde pelsdyravlerne en mere målrettet og fokuseret rådgivning, både i det daglige, men også på den lange bane.

-Med et omfattende datagrundlag kan vi i LN MinkRådgivning nu lave E-Kontrol Mink og rådgive på et fagligt endnu stærkere grundlag, end nogen tidligere har været i stand til. Det vil tillige styrke avleren både hvad angår årsrapporten, men også i budgetlægningen. Denne optimering og styrket rådgivning er yderst relevant, især som markedssituationen er i øjeblikket, siger virksomhedsrådgiver i LandboNord, Kennet Rønfeldt.

Digitalt værktøj kommer til sin ret
Margit Skovbjerg repræsenterer Skovbjerg Animal Welfare i samarbejdet, og hun står bag udviklingen af farmmanagement-appen FARMlog Mink. Appen har på rekordtid vist sig at være et effektivt værktøj i produktionen, og med etablering af LN MinkRådgivning, og E-Kontrol Mink, kommer data endnu bedre i anvendelse.

-Moderne farme er komplicerede virksomheder med et stort og alsidigt behov for rådgivning. Men fælles for dem alle er, at de har brug for en helhedsrådgivning, hvor vi sammentænker optimal produktion, dyrevelfærd, driftsøkonomi og skatterådgivning.

-Med udgangspunkt i FARMlog Mink vil vi levere et datamateriale, som giver både solide og målbare resultater til de, der ønsker det, siger direktør i Skovbjerg Animal Welfare, Margit Skovbjerg.

For første gang i Danmark
LandboNords adm. direktør Uffe Bertelsen er stolt af at være den første, som kan tilbyde alle de danske minkavlere et stærkt tværfagligt setup, hvor et erfarent team af rådgivere analyserer hele minkavlerens økonomi og forretning og rådgiver med udgangspunkt i den enkelte minkfarms økonomiske nøgletal og produktionsresultater.

På det øverste billede ses LN Mink holdet – Fra venstre er det: Stella Nielsen, konsulent, FARMlog – Lene Hjermitslev, Driftsøkonomaassistent, LandboNord – Kennet Rønfeldt, Virksomhedsrådgiver, LandboNord – Niels Christen Mikkelsen, Økonomikonsulent, LandboNord – Kim Nørgaard, Økonomikonsulent, LandboNord – Margit Skovbjerg, Udvikler, FARMlog – Søren Peter Høyer, produktionsrådgiver – Camilla Lerbjerg Thomsen, Miljørådgiver, LandboNord.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny minkrådgivning samler
produktion og økonomi'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER