Babysalmesang begynder<br> i Badskær Kirke 16. august

Babysalmesang begynder
i Badskær Kirke 16. august

18. juni 2017 - kl. 9:28 - af

Skæve, Badskær og Hørby Kirker starter ny hold med Babysalmesang onsdag den 16. august kl. 10.

Har I lyst til at synge, danse, sanse og hygge i kirken, sammen med andre babyer og mødre?  Så er babysalmesang lige noget for jer.  Vi mødes hver onsdag kl. 10.00 i Badskær Kirke og slutter af i graverboligen med kaffe. Vi starter op onsdag den 16. august kl. 10, oplyser arrangørerne.

Tilmeld jer eller få mere info ved kirke- og kulturmedarbejder Maria Kajgaard på tlf. 20974763
eller mail til hende her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Babysalmesang begynder
i Badskær Kirke 16. august'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER