Havnens Dag i Sæby trak<br> mange mennesker til

Havnens Dag i Sæby trak
mange mennesker til

12. juni 2017 - kl. 1:58 - af

Lørdag var der Havnens Dag – Vild med Vand – i, på og omkring Sæby Havn, og det trak mange mennesker til både fra byen, lokalområdet og længere fra.

Det blev en glimrende dag, hvor vejret tilmed også strålede fra den pænere side og endelig gav lidt liv, salg og optimisme blandt andet hos Havnekiosken med de fristende is og andre fine steder med servering udendørs.

Glimrende blev dagen også på den måde, at det endnu engang blev slået fast, at Sæby og havnen har rigtig meget spændende at byde på og muligheder for at komme til at byde på endnu mere spændende, flere oplevelser, flere mennesker og dermed også øget omsætning i nuværende og måske kommende butikker og virksomheder.

Sport og fritidsaktiviteter på og ved vandet er en undervurderet størrelse hos mange, når der tales turisme og økonomi. En gæstende lystfisker bruger for eksempel mange hundrede kroner ved et besøg til fiskeri ved Sæby Å eller måske fra molen, hvor der er store muligheder for at få fisk med hjem.

Vandsporten trives allerede godt i Sæby med mange lystbåde, ro- og kajakklub, optimistjoller, sejlklubben og meget mere.

Man fornemmer på sådan en Havnens Dag, at det kunne blive rigtig godt med en udvidelse af havnen og naturligvis med Vandsportens Hus, hvor det kan blive muligt at samle og udvidde aktiviteterne til glæde og gavn for såvel fastboende som gæster.

Sport og sundhed er varme emner, som uden tvivl bliver endnu mere brandvarme med tiden, og tænk hvis der i forbindelse med Vandsportens Hus i Sæby også blev etableret bedre forhold for vinterbaderne og et havnebassin måske endda med opvarmet bassin og forskellige tilbud om behandlinger – Sæby som et tilbud om sundhed, anti-stress og nedkøling.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Havnens Dag i Sæby trak
mange mennesker til'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER