Sæby Tyroler spiller lørdag<br> i Lanternens Gårdhave

Sæby Tyroler spiller lørdag
i Lanternens Gårdhave

10. juni 2017 - kl. 10:28 - af

Spillestedet Lanternen i Sæby byder lørdag i gårdhaven fra klokken 11-14 på god mad, kolde drikke og god musik ved Sæby Tyroler.

Sæby tyrolerorkester spiller tysk tyrolermusik, afterskiinghits og dansk partymusik. Det hele leveres i en festlig, uhøjtidelig og til tider vanvittig skør indpakning af dygtige sangere og rutinerede blæsermusikanter, der gør alt for at oplevelsen bliver en succes.

Gårdhaven ved Lanternen i Vestergade i Sæby er som en magnet, når der er levende musik, og stemningen er altid i top.

Lanternes musikprogram fortsætter lørdag den 17. juni klokken 11-14 med Kejserens Nye Klær, lørdag den 24. juni med Limfjordens Sønner og De Lune Jyder til Open By Night fredag den 30. juni klokken 18-24..

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Tyroler spiller lørdag
i Lanternens Gårdhave'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER