Giv dine børn eller børnebørn en god start på sommerferien

Giv dine børn eller børnebørn en god start på sommerferien

9. juni 2017 - kl. 0:05 - af

”Atletikskolen den 26. til 30. juni, hver dag fra kl. 9.00 til 15.00 på Spar Nord Atletik Stadion, Klostervænget 30C, Sæby, henvender sig til børn fra 0. til 7. klasse.

Der er masser af udfordringer både på sociale og sportslige niveauer. Frem for alt skal vi bevæge og hygge os. De foregående år har været en succes, med de ældste atleter på 18 år som trænere. De har mange spændende lege og ryste sammen opgaver i ærmet.

Vi benytter selv lejligheden til at invitere vores to ældste børnebørn Liv og Gro på sommerferie i perioden. De går ikke selv til atletik til dagligt, men de glæder sig til atletikskolen og til at finde nye venner i Sæby.

Alle børn vil få udleveret T-shirt, diplom og drikkedunk, og prisen for at deltage er 300 kr. pr. barn.

Se indbydelsen på vores hjemmeside sik80.com”, siger Gunnar Møller Nielsen SIK 80.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Giv dine børn eller børnebørn en god start på sommerferien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER