Ugens Bolig<br> fra EDC Jensen & Riise

Ugens Bolig
fra EDC Jensen & Riise

6. juni 2017 - kl. 0:02 - af

Regulært hus på Hasselvej 6 i Sæby i god stand og med godt isoleret værksted. Flot delvist

renoveret villa, beliggende nær skole, indkøb og svømmehal. Villaen er vandskuret og med ca. 10 år gammelt eternittag. Stort værksted med motorcykellift. Redskabsrum. God ugenert flisebelagt gårdhave. Overdækket terasseareal. Gode parkeringsmuligheder belagt med herregårdssten og med carport.

Velkommen indenfor: Bryggers med skabe og adgang til stort flot køkkenalrum med gulvvarme. Stuen er i åben forbindelse med alrummet og der er udgang til overdækket terasse. Fra stue adgang til nyetableret værelse, som tidligere har været en del af stuen. Der er mulighed for at etablerer vinkelstue igen såfremt behovet opstår. Fordelingsgang til soveværelse og to værelser samt flot Tvis badeværelse med bruseniche.

Et godt regulært hus i god stand, god planløsning og med billig varmeudgift. Godt værksted til mange formål….Ring for fremvisning.

Tekst og foto fra EDC Jensen & Riise, Sæby
Søndergade 9A – 9300 Sæby

Telefon:96 89 04 77
930@edc.dk
Hjemmeside

Ugens bolig – se mere her

Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93002482
Type: Villa
Boligareal: 123
Grundareal: 714 m2
Rum: 5
Værelser: 4
Antal plan: 1
Byggeår: 1964
Energimærke: E
Pris: 1.475.000 kr.
Ejerudgifter: 2007 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ugens Bolig
fra EDC Jensen & Riise'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER