Socialudvalget holder<br> flere dialogmøder

Socialudvalget holder
flere dialogmøder

5. juni 2017 - kl. 7:01 - af

I forbindelse med Socialudvalget næste ordinære møde den 7. juni afvikler udvalgettre dialogmøder á tre kvarters varighed med relevante samarbejdspartnere.

Indledningsvis er der dialogmøde med Handicaprådet. Dagsordenen for mødet rummer udvalgsformand Jørgen Tousgaards (A) forklaring om formålet med mødet. Derefter følger en præsentation af udkast til budgetoplæg, dialog om temaer med betydning for budgettet samt drøftelse af de spørgsmål, rådene har fremsendt.

Fra Handicaprådet deltager formand Aksel Jensen, Jette Bruun Christensen, Karina Søborg Madsen samt Irene Hjortshøj.

Dernæst følger dialogmøde med Ældrerådet med nøjagtig samme dagsorden. Fra Ældrerådet deltager formand Hanne Andersen, Jytte Schaltz, Lisbeth Dørum, Chris Sørensen, Dan Eriksen og Else Henriksen.

Der fortsættes med et dialogmøde mellem Psykiatrifællesskabet og Socialudvalget. Dagsordenen er omtrent den samme – dog indgår en orientering fra Psykiatrifællesskabet om, hvordan og hvad der arbejdes med i de forskellige foreninger indenfor psykiatrien i kommunen.

Fra Psykiatrifællesskabet deltager Louise (Fontænehuset), Sven Erik (Lilleskolen for Voksne), Margaretha (Ungeenheden), Kimberly (Bedre Psykiatri), samt Søren (idrætskoordinator/MDK). Måske kommer der en enkelt eller to frivillige mere.

Af sagsfremstillingen fremgår det, at alle samarbejdspartnere, der har med psykisk sårbarhed at gøre, har dannet en interessegruppe i samarbejde med socialpsykiatrien. Den har før gået under navnet ”samarbejdsgruppen”, men er nu blevet døbt ”PSYKIATRIFÆLLESSKABET”.

For nogle år siden blev Socialudvalgsformanden inviteret til et møde, og her blev konklusionen, at der 1 gang om året skal være et dialogmøde mellem (nu) Psykiatrifællesskabet og socialudvalget. Der blev senest afholdt et møde i foråret 2016.

Tekst af Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Socialudvalget holder
flere dialogmøder'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER