100.000 frigivet til søsætning<br> af Vandsports Center i Sæby

100.000 frigivet til søsætning
af Vandsports Center i Sæby

4. juni 2017 - kl. 6:08 - af

Folkeoplysningsudvalget har bevilliget 100.000 kroner til forundersøgelse og projektering af vandsports center/Vandsportens Hus på Sæby Havn.

Det var Sæby Sportsfiskerklub, Sæby Sejlklub, Sæby Ro- og Kajakklub, Sæby Vinterbadeklub ”De Blå næser”, Sæby Bjærgelaug og Sæby Svømmeklub, som i samarbejde havde fremsendt en ansøgning om tilskud til kommunen.

Pengene fra anlægspuljen skal bruges  til forunderøgelse af nye faciliteter til et Vandsportens Hus i området omkring Sæby Havn.

Dermed er projekt Vandsportens Hus i Sæby efter grundigt forarbejde nu søsat, hvor visionen er at give alle parter store udfoldelsesmuligheder. Det gælder fastboene, gæster, foreninger, erhverv med videre, og grundlaget er naturligvis det meget aktive foreningsliv, visionære mennesker og ikke mindst Sæby skønne natur og atmosfære.

Der er i øjeblikket et arbejde i gang for at søge investorer og interessenter til udvidelse af Sæby Havn mod syd. Ansøgerkredsen bag de nu frigivne 100.000 kroner mener, at det er oplagt at gøre Vandsportens Hus til en del af haveudvidelsen.

Der har på nuværende tidspunkt været holdt flere møder om projektet, og flere foreninger har meldt sig positivt over for projektet. Det vil også blive undersøgt, om flere kunne have interesse i at være med, eventuelt kommunale aktører og institutioner samt private investorer.

Frigivelsen af de 100.000 kroner understreger atter, at der i Frederikshavn Kommune er solid politisk opbakning til dette spændende projekt i Sæby.

saebyhavneprojekt 17_400x600

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '100.000 frigivet til søsætning
af Vandsports Center i Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER