Salon AfroDidde i Sæby<br> holder reception lørdag

Salon AfroDidde i Sæby
holder reception lørdag

2. juni 2017 - kl. 12:31 - af

Salon AfroDidde på Frederikshavnsvej i Sæby åbnede torsdag og holder lørdag klokken 10-14 åbningsreception, hvor alle er meget velkomne til at kigge forbi.

-Jeg glæder mig til at se rigtig mange mennesker og vise rundt i salonen, som vi er meget stolte af. Det er min drøm, der er blevet opfyldt, og uden en række mennesker var min drøm om salon aldrig blevet til virkelighed, fortæller Didde Løndal Njah, der fremhæver disse gode mennesker:

Frisør og læremester Anita Petersen – uden hende ingenting
Erik Petersen Håndværkerservice (Anitas søde mand),
Bouet Skilte & Reklame,
Hans Erik Kanstrup,
Ralf Mellergaard,
Finn A. Christensen A/S,
ENJ Smedie,
Skagen Ny Glas,
Kirsten Mølgaard Johansen,
HEA Gulve,
Sikring Nord A/S,
Pejsecenter Aalborg,
Frisørland.dk A/S,
Elsebeth Andersen,
Pingel fra IpFix.DK,
Nordjysk Luftteknik,
Den Bette Maler,
Mediegrafisk skolepraktik på Tech College Aalborg,
Nordjysk Isolering,
Preben Nielsen fra Eframe.dk,
Morten Søndergaard Petersen fra Solar Danmark A/S,

– Tusind tusind tak til jer alle. Også en kæmpe tak til den sejeste arkitekt Michael Morell for alle dine gode ideer, dit store engagement, og det absolut fedeste design. Se mere på hans side www.morell-arch.dk.

-Sidst men ikke mindst en stor tak til mine dejlige bedsteforældre, min søde mor og arbejdsomme far samt mine søskende Alma Løndal Njah og Axel Løndal Njah og alle som som har kigget ind i løbet af ombygningen. Tusinde tak allesammen. Ses vi lørdag fra 10-14 ?

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Salon AfroDidde i Sæby
holder reception lørdag'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER