International strikkedag<br> hos Frigga i Sæby

International strikkedag
hos Frigga i Sæby

1. juni 2017 - kl. 20:05 - af

Lørdag den 10. juni er der international strikkedag i Vestergade 14 i Sæby – hos Frigga.-Det bliver en dag, hvor vi samles omkring vores håndværk og hygger alt det, vi overhovedet kan, fortæller Pernille Frigga Kragkær:

International strikkedag er en verdensomspændende hyggedag, hvor man griber sit strikketøj, mødes med andre fantastiske strikkere, og sidder i offentligheden og nyder den positive energi, man får af alle de dejlige mennesker, der elsker at strikke.

Her i butikken har jeg lavet et arrangement, hvor alt bare skal være afslapning og hygge. Vi starter klokken 9.30 – med rundstykker, kaffe og morgendram. Så strikker vi, om det er ude eller inde, det bestemmer man selv.

Klokken 12 skal vi have en lækker ret fra Dino’s. Så hygger vi bare videre indtil klokken 14, hvor vi krammer hinanden på gensyn.

Det bliver alt i alt en super skøn dag – det er jeg sikker på.

Arrangementet kan man finde på www.friggafantasy.dk – eller man kan tilmelde sig i butikken – eller på telefon 61744698.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'International strikkedag
hos Frigga i Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER