Advarsel: Mange indbrud<br> i fritidshuse tæt på Sæby

Advarsel: Mange indbrud
i fritidshuse tæt på Sæby

1. juni 2017 - kl. 19:34 - af

Selv om Sæby-området lige nu tilsyneladende slipper for indbrud er tyveknægtene igang tæt på. Politirapporten beretter såldes om mange indbrud specialt i Hals-området.

En tyv gav sig god tid, da han begik indbrud i et fritidshus på Tranebærvej i Jerup i perioden 230517 – 310517. Udover at stjæle effekter fra stedet, bar fritidshuset præg af, at tyven også havde boet i fritidshuset i flere dage. Tyven kom ind ved at knuse en rude i en terrassedør – og stjal en vaskemaskine, en ovn, en kogeplade, en emhætte og to bordplader

Tyve begik i perioden 270517 – 310517 indbrud i en villa på Merkurvej i Hals. Tyvene kom ind ved at knuse en rude i en dør – og stjal en designerstol af ukendt mærke, 2 stk. fladskærms-TV, 2 stk. dyner af mrk. Ringsted Dun samt nogle PH-lamper.

Tyve begik i perioden 280517 – 310517 indbrud i et sommerhus på Spartavej i Hals. Tyvene kom ind ved at bryde et vindue op med et koben – og stjal 2 stk. fladskærms-TV af mrk. Samsung, 2 stk. jubilæums vaser af mrk. Kähler, 2 stk. guldbelagte lysestager af mrk. Royal Copenhagen samt noget medicin (insulin).

En ældre DAB-radio blev udbyttet, da en tyv begik indbrud i et fritidshus på Rensdyrvej i Hals den 010617 kl. ca. 0100.  Tyven havde skaffet sig adgang til fritidshuset ved at bryde et stuevindue op. Gerningsmanden havde kikket i skuffer og skabe, ligesom han havde afmonteret et fladskærms-TV, som han dog ikke fik med sig.

Hvis du ved noget, eller hvis du tilbydes hælervarer, så kontakt politiet på 114.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Advarsel: Mange indbrud
i fritidshuse tæt på Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER