Sæby får klinik med massage,<br> yoga og coaching – Mayoco

Sæby får klinik med massage,
yoga og coaching – Mayoco

15. maj 2017 - kl. 3:04 - af

Den 27. maj får Sæby ny klinik med Massage, Yoga, Coaching, når Hans-Peter Tormählen fra Dybvad holder reception på klinikadressen Grønnegade 6 B i Sæby fra klokken 13-16.

Klinikkens navn er Mayoco, som er en sammentrækning af Massage, Yoga, Coaching.

-Disse tre effektfulde redskaber kan tilsammen give dig en ny bevidsthed i forhold til både din krop og dit sind. Derfor har jeg valgt, at mit slogan skal være “en bevidsthed til forskel”, forklarer Hans-Peter Tormählen, massør, klangmassør og coach.

-Den holistiske indgangsvinkel til mennesker inspirerede mig til at have lyst til at befordre mennesker til en større bevidsthed – inklusiv mig selv.

-Hvem oplever ikke i dag, at daglig dagen er strikket sammen på en sådan måde, at det ender med, at vi ofte føler os brugt til aften. Din krop, dit sind er fyldt op med dagens krav. Du trænger til et breake og føler dig stresset. Sommetider medfører det, at dine positive hensigter for dig selv, din partner, dine børn, andre familiemedlemmer, dine venner eller dine samarbejdspartner ikke bliver udført, på grund af manglende energi, fortæller Hans-Peter Tormählen.

Manglende energi kan føre til, at du udvikler en ulyst til at være aktiv. Det medfører ofte, at du udvikler fysiske/psykiske ubalancer, der ytrer sig i frustration, vrede, skuffelse, følelsen af at være utilstrækkelig og diverse fysiske smerter i kroppen.

-Mayoco gør en forskel for: dit energiniveau, din vitalitet, din overskud og din bevidsthed. Og lige præcis dér kan Mayoco gøre en forskel for dig, der gerne vil øge dit energiniveau, din vitalitet, dit overskud og din bevidsthed, siger klinik-indehaveren.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby får klinik med massage,
yoga og coaching - Mayoco'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER