Diabetesforeningen har<br> brug for flere indsamlere

Diabetesforeningen har
brug for flere indsamlere

14. maj 2017 - kl. 5:59 - af

Søndag den 11. juni samler Diabetesforeningen ind, så børn og unge med diabetes kan få et lettere liv med den kroniske sygdom. Landsindsamlingens overskud er med til at sikre, at foreningen kan holde børne- og familiekurser, støtte forskningen samt rådgive og oplyse om diabetes.

Bliv indsamler – meld dig her 

Diabetesforeningen er en interesseorganisation, der siden 1940 har støttet diabetikere. I dag er der cirka 85.000 medlemmer, og det er dermed en af Danmarks største patientforeninger.

I Diabetesforeningen kæmpesdiabetikernes sag. Foreningen arbejder for at forbedre livsvilkårene for mennesker med diabetes og sætte diabetes på den politiske dagsorden med specielt tre indsatsområder:

At forebygge diabetes
At leve godt med diabetes
At helbrede/forske i diabetes

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Diabetesforeningen har
brug for flere indsamlere'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER