Fjerde brand på få dage<br> i Østervrå-området

Fjerde brand på få dage
i Østervrå-området

8. maj 2017 - kl. 18:28 - af

Der er ingen forklaring på årsagen til fire mindre brande i Østervrå-området på få dage.Mandag eftermiddag lød alarmen igen, og Nordjyllands Beredskab og Falck Østervrå var hurtigt fremme og fik begrænset en mindre naturbrand til et område på 300-400 meter.

– Det var noget tørt græs i en mose, der brændte, og der var ingen forklaring på årsagen til branden. Vi har nu haft tre til fire brande i området på få dage uden forklaring. Det er muligt, en cigaret har været årsagen, vi ved det ikke, konstaterer indsatsleder Bo Isaksen.

Der var to naturbrande i weekenden og en brand i den forgangne uge, hvor det gik ud over et skur.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fjerde brand på få dage
i Østervrå-området'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER