De vandt billetter til Cirkus<br> Arena i Sæby og Hjørring

De vandt billetter til Cirkus
Arena i Sæby og Hjørring

6. maj 2017 - kl. 10:01 - af

HjørringAvis.dk og SæbyAvis.dk gav otte læserne mulighed for at vinde hver to billetter til årets forestilling med Cirkus Arena, der gæster Hjørring onsdag den 10. maj og Sæby lørdag den 13. maj.

Vinderne: Vinderne har fået direkte besked om, hvordan de skal foreholde sig.

Her er de heldige:
Mette Kristensen, Sæby
Birthe Madsen, Sæby
Britta Pedersen,Voerså,
Claus Madsen, Dybvad

Anne-Mette Andersen, Hjørring
Jørgen Christiansen, Hjørring
Else Harpsø Strauss, Taars
Anette Ørtoft, Hjørring

Om Cirkus Arena 2017
Motor Mille styrer slagets gang, når Arena for første gang nogensinde åbner op forsin store eventyrbog med magiske cirkushistorier fra hele verden. Det sker i Hjørring tirsdag den 9. og onsdag den 10. maj. Begge dage kl. 17. Forestillingen tirsdag er allerede udsolgt.

Cirkus Arena er i Frederikshavn ved Knivholt torsdag den 11. maj og fredag den 12. maj, som er udsolgt. Lørdag den 13. maj klokken 14 er Cirkus Arena i Sæby. Søndag den 14. maj er Cirkus Arena i Hals, og så er det slut i Vendsyssel for denne gang.

Instruktør Mille Gori fortæller:
– I år er det en helt nytænkt forestilling med eventyr og nyskrevet cirkus-popmusik, der skal binde forestillingen sammen og ramme både børn og voksne.

Vær med når eventyrene kommer til live i manegen
Arenas cirkusdirektør Benny Berdino skal til at sætte gang i de mange eventyrlige fortællinger, da han bliver afbrudt af børnenes tv-helt Motor Mille, som herefter får lov til at styre slagets gang, når eventyrene kommer til live ét efter ét.

I cirkusteltet er der nemlig både bøllerne fra Balladegade, fortryllende cirkusprinsesser, 10 hvide araberhingste, svævende trapezpiger, sangglade dromedarer som har øvet sig et helt år, og jongløren der kan gribe alt mellem himmel og jord. Cirkus Arena har mange flere numre på spil, og publikum kommer til at møde verdensrekorder og artister i verdensklasse, for på magisk vis bærer de alle sammen rundt på deres helt eget eventyr.

Nytænkning og cirkus-pop 
Denne sæson tager Cirkus Arena hul på en helt nytænkt cirkusforestilling med nyskrevne cirkushits, som tager børn og voksne med ind i eventyrenes magiske verden.

Den nye form er blevet godt modtaget blandt publikum og anmeldere, og i Cirkus Arena glæder vi os over alle de stjerner, som er drysset ned over forestillingen.

Cirkusdirektør Benny Berdino fortæller:
– Den begejstring vi oplevede for forestillingen i hovedstaden, hvor vi lagde ud, oplever vi også her i Jylland. Når publikum efter forestillingen sender os respons på deres cirkusoplevelse er der topkarakterer på stribe. Det er fantastisk at opleve.

“Du mille for en succes”, skriver Rud Koefoed fra Ajour Press og giver forestillingen topkarakter med seks stjerner. Lige i hælene med fem stjerner følger Henrik Lyding fra Jyllands-Posten trop med ordene: “En særdeles vellykket cirkusoplevelse (…). Motor Mille er måske den bedste cirkuskonferencier, jeg endnu har set”!

Det har altid været Mille Goris drøm at få lov til at skabe sin egen cirkusforestilling. At publikum har taget så godt imod den varmer derfor naturligvis. Mille Gori fortæller:

– Som barn var jeg fuldstændig fascineret af cirkus’ magiske univers, og jeg var faktisk klar til at stikke af med et, da jeg var seks år gammel. Dén var mine forældre dog ikke helt med på, så min mor lærte mig, at jeg sagtens kunne have et helt cirkus i haven, hvis blot jeg brugte min fantasi. Nu er drømmen blevet til virkelighed, og jeg nyder at komme rundt i landet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'De vandt billetter til Cirkus
Arena i Sæby og Hjørring'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger