Når ord kan gøre forskel<br> og sprede stor glæde

Når ord kan gøre forskel
og sprede stor glæde

4. maj 2017 - kl. 7:06 - af

sprog-bart-sprog: Med ord kan vi være med til at tænde lys og sprede glæde – med ord kan vifortælle om oplevelser, vi gerne vil dele med andre – og med ord være med til at uddele roser. Det er rigtig fint at turde sætte ord på.

Vi har fra Facebook snuppet nogle dejlige, positive ord om og af Jeannette Ahlefeldt, der ejer Klink Ahlefeldt i samme bygning som Sæby Svømmehal.

Her er hvad ord fra en glad kunde/klient bragte videre:

Uden tvivl den bedste gave jeg nogensinde har givet mig selv… jeg fik jo et chok i sidste uge, over hvor meget det hjalp at få behandling på Klinik Ahlefeldt, og hvad Jeannette Ahlefeldt kunne mærke sig frem til, så jeg kunne slet ikke få armene ned. En skulder der har drillet i så lang tid og et skrantende skrog, er på vej op. Det er som om hun “nulstiller” kroppen og bygger helbredet op igen. Da jeg gik derfra igår, efter en time på briksen, summede hele kroppen af varme og velvære. Skulderne sad nede mellem knæerne, tankerne positive og psyken klar til de udfordringer livet giver. Faktisk tænkte jeg, da jeg gik ud af døren: ” det er næsten en skam at gå på de fødder her, så godt som de har det lige nu” Jeg håber virkelig aldrig hun vil lavet andet, det vil være et spild af talent og et kæmpe tab for alle os andre. Respekt til dig Jeannette, jeg er så taknemlig

Og så her ord om, hvordan de flotte ord blev modtaget:

Det varmer altid med sådan en tilbagemelding! 
Det varmer på flere måder, for det går ikke kun til mit hjerte – men det når faktisk ud til rigtigt mange mennesker, som har brug for at vide at der er håb!
At der rent faktisk er noget at gøre ved et skrantende helbred, kroniske, akutte eller følelsesmæssige smerter.
Helt uden operative indgreb, medicinske præparater mm og ovenikøbet helt uden bivirkninger.
Kun din egen intelligente krop, der i fuldstændigt afslappet tilstand er i stand til at restituere, lindres og hele sig selv. Det er da smart. Og helt fantastisk!
STOR TAK til alle jer der spreder ordet omkring hvordan i føler at det gør gavn for jer! Både her på facebook og blandt familie, venner og bekendte i hverdagen. I er med til at gøre en kæmpe stor forskel for mange 🙂
Kærlig hilsen
Jeannette

Læs mere om Klinik Ahlefeldt her

 

Ny klumme om sprog-bart-sprog
I netavisens klumme om sprog, ord, billeder og meget mere – sprog-bart-sprog – er der plads til at lege og fornøje og måske drille og provokere en smule, for sproget er jo til det hele…vel?

Læserne må meget gerne lege med i sjov og alvor – send gerne en mail til redaktionen.

med kærlig hilsen
sprog-bart-sprog redaktør Palle W. Nielsen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Når ord kan gøre forskel
og sprede stor glæde'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER