Mesterkokken fra Sæby<br> ny køkkenchef på Ruths Hotel

Mesterkokken fra Sæby
ny køkkenchef på Ruths Hotel

3. maj 2017 - kl. 10:59 - af

Den tidligere sæbynit Jakob Spolum bliver ny køkkenchef på Ruths Hotel i Skagen, når Dennis Juhl stopper den 1. september for at åbne egen restaurant.

-Vi har stor respekt for Dennis’ beslutning og ønsker ham al mulig held og lykke med sit nye eventyr. Samtidig glæder vi os til at byde velkommen til Jakob Spolum, som tidligere har slået sine folder her på Ruths – han er blandt andet udlært af Michel Michaud og siden har han arbejdet på restauranter som Sletten i Humlebæk, Strandgården på Læsø, Munkebo Kro, Pasfall i Odense med flere, siger direktør Peter Christian Bühlmann Jensen, Ruths Hotel.

Jakob Spolum gik i folkeskole på Sæby Skole, som han forlod i 2003 og begyndte derefter på Food – Tech College i Aalborg, hvorfra han dimitterede i 2008.

Da Dennis Juhl i 2014, efter at have arbejdet som souschef i et års tid, tiltrådte som køkkenchef på Ruths Hotel, lovede han at blive i stillingen mindst to år. Nu efter tre år som køkkenchef har han besluttet at drage videre og åbne sin helt egen restaurant i Aalborg. Men inden han kaster sig over det nye eventyr, tager han selvfølgelig sommersæsonen på Ruths Hotel med.

-De seneste fire år på Ruths Hotel har uden tvivl været nogen af de bedste, sjoveste og mest udfordrende i mit liv. Det har været en god udviklingsproces, hvor jeg har mødt en masse fantastiske gæster og nået mange af mine mål sammen med et super team. Tiden er nu rigtig for mig til at begynde et nyt kapitel, hvor jeg åbner restaurant TEXTUR i Aalborg, fortæller Dennis Juhl.

Inden Dennis Juhl rejser til Aalborg, når han i en periode at arbejde sammen med Jakob Spolum, som derfor når at få en bid af den skønne sommersæson med inden han for alvor tager over i køkkenet.

Jakob Spolum danner i øvrigt par med tjener og sommelier Michelle Bøgelund Hemme, som fra den 1. september bliver ansvarshavende for Ruths Brasserie i Gl. Skagen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mesterkokken fra Sæby
ny køkkenchef på Ruths Hotel'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER