LOF og Hjerteforeningen<br> havde fart over feltet

LOF og Hjerteforeningen
havde fart over feltet

2. maj 2017 - kl. 7:57 - af

Omkring 50 deltagere deltog forleden i en spændende foredragsaften med emnet: ”I bedre form på kortere tid” ved Marina Aagaard, som er master i fitness og træning, foredragsholder og motionsekspert hos DR.

Alle deltagere havde i samarbejde med Hjerteforeningen Sæby og LOF Frederikshavn en spændende og inspirerende aften med Marina Aagaard i Manegen.

Der var fart over feltet hele aftenen. Deltagerne var oppe af stolene flere gang, og Marina Aagaard kom med mange gode og ”lette” idéer til at komme i gang med motion og holde sig i gang. Hun omtalte Wellness-modellen – det hele menneske, hvor kost, søvn, motion, frisk luft, sociale relationer og så videre spiller ind.

Marina Aagaard beskrev forskellige former for motion og kom med gode input til genveje til at komme i bedre form på kort tid, og hvordan vi kan undgå skader og overbelastning. Anbefalingen lød på daglig fysisk træning – gå på stedet, når du står ved dit skrivebord, lav cirkeltræning og hav fokus på vejrtrækningen – træk vejret bedre døgnet rundt!

Der var endvidere omtale af et effektivt syv-minutters cirkeltrænings-program, og det blev pointeret, at der ingen øvre grænse er for, hvor meget man kan træne på en dag.

Lokalforeningens bestyrelse består af formand Merethe Gaardbo, Kirsten Sørensen, Ann Larsen, Elin Hyttel, Finn Brunø, Bo Baake og Per Rye. Lokalforeningens program og aktiviteter kan ses her

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'LOF og Hjerteforeningen
havde fart over feltet'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER