Festmenu markerede
afslutning på madværksted
2. maj 2017 - kl. 0:02 - af 020838
Hjerteforeningens madværksted i Sæby blev forleden afsluttet med en fire-retters festmenu. Sidste runde i Børnebørnenes madværksted sluttede succesfuldt med engagerede børnebørn og bedsteforældre.
Huskokken Kristian Nørbjerg introducerede på fineste vis aftenens menu, og holdene blev sat i gang med de første retter. Denne aften var der store to hold, og hvert hold lavede to retter til festmenuen. Alle gik straks i gang efter en kort gennemgang af god køkkenhygiejne.
Der var igen en fantastisk stemning, og der blev arbejdet flittigt med menuen – alle glædede sig til at smage de lækre retter. Alle deltagere har lært hinanden godt at kende, samarbejdet har fungeret, og der var igen en hyggelig stemning under spisningen. Der blev også snakket festtraditioner hos bedsteforældre, da de var børn – og hvilke retter, der blev serveret dengang – ganske anderledes retter, end der blev serveret denne aften.
Inden aftenens dessert – ”bondepige med slør” – var der tre små dyster: snuse til fiskesauce i en skål, spise en lille ansjos og placere en rejechips på tungespidsen. Den, der kunne holde rejechipsen længst på tungen vandt. Det skabte stor aktivitet hos børnebørnene.
Som afslutning takkede Hjerteforeningen dels deltagerne for deres engagement og dels Kristian Nørbjerg for hans store engagement i afviklingen af Børnebørnenes Madværksted i Sæby.
Konceptet har til fulde levet op til deltagernes forventninger, og bedsteforældrene udtrykte stor glæde over at have deltaget sammen med deres børnebørn. Madværkstedet har skabt tætte og gode relationer mellem de to generationer. Hjerteforeningen Sæby forventer at gennemføre et lignende arrangement til efteråret.
Lokalforeningens bestyrelse består af formand Merethe Gaardbo, Kirsten Sørensen, Ann Larsen, Elin Hyttel, Finn Brunø, Bo Baake og Per Rye. Lokalforeningens program og aktiviteter kan ses her
Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.
Anbefal artiklen via e-mail
Email en kopi af 'Festmenu markerede
afslutning på madværksted' til en bekendt