1. maj: Der er stadig<br> masser at kæmpe for

1. maj: Der er stadig
masser at kæmpe for

1. maj 2017 - kl. 11:09 - af

Arbejdernes Internationale Kampdag 1. maj lokkede godt 60 til de traditionsrige lokaler i kulturhuset Skovlyst i Sæby, hvor også programmet var trofast mod gode traditioner med flammende talere, fællessang, den røde fane, fællesskab og rigtig hygge på godt dansk.

Formanden for Socialdemokratiet i Sæby Per Hjortnæs Pedersen bød velkommen til de mange fremmødte og årets talere, som var borgmester Birgit S. Hansen, SF’eren Christina Lykke Eriksen, regionsrådsformand Ulla Astmann og folketingsmedlem Bjarne Laustsen.

Alle talte om fællesskabet, hvor vigtigt det er at kæmpe for et solidarisk samfund og holde en ordentlig tone ikke mindst i forbindelse med debatten om integration og nye danskere. Noget der kan være svært at finde i dagens Danmark. Fællesskab er nøgleordet for et godt velfærdssamfund.

-Det hedder jo 1. maj og ikke mig først, som borgmesteren citerede en anden klog kvinde for.

Valgdagen tirsdag den 21. november var naturligvis også på talernes læber, og nu begynder alle at kridte skoene og lade op til en spændende valgkamp.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '1. maj: Der er stadig
masser at kæmpe for'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER