Fortæl en god historie<br> om Årets Mor 2017

Fortæl en god historie
om Årets Mor 2017

28. april 2017 - kl. 5:26 - af

Søndag 14. maj er Mors Dag, og i Gammel Sæby Kommune kan alle nu indstille en mor til den fornemme titel. SæbyAvis.dk bringer gerne historier om kandidater, så send et par ord og et foto til redaktionen.

-Har du verdens sødeste mor, og vil du gerne nominere hende til titlen Årets Mor 2017, så send en beskrivelse af, hvorfor det netop skal være hende – og det er ikke helt nok at skrive, at “mor er sød”, det kræver lidt mere forklaring, siger Gitte Rørbæk-Løcke fra Sæby Handelsstandsforening, der står bag konkurrencen.

Blandt alle de indkomne forslag vil en komité udvælge hvem der skal blive Årets Mor, og lørdag den 13. maj klokken 11.00 offentliggøres det på Sæby Torv, hvem der tager titlen som.

Vinderen af titlen skal være til stede på torvet for at kunne vinde, så der er allerede nu lagt op til en hyggelig shoppedag lørdag den 13. maj sammen med sin mor, siger Gitte Rørbæk-Løcke.

Sidste frist for indsendelse af nomineringen er søndag den 7. maj 2017, og du kan nominere din mor ved at sende en mail til: salg@sannec.dk.

For at kunne deltage skal kandidaten til titlen Årets Mor bo i ”Gammel Sæby Kommune”, og der er ingen regler i forhold til alder. Ud over titlen vinder hun også et Sæby-gavekort på 1.000 kroner til brug i cirka 45 af Sæbys spændende butikker, siger handelsstandsforeningens Gitte Rørbæk-Løcke.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fortæl en god historie
om Årets Mor 2017'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER