Nellemanns Have indbød til<br> sæsonstart i skolehaverne

Nellemanns Have indbød til
sæsonstart i skolehaverne

27. april 2017 - kl. 5:55 - af

Selvom vi ikke helt kan mærke det endnu, så er foråret her, og det betyder opstart på Sæbygårdskolens skolehaver i den smukke Nellemanns Have i Sæby.

Efter en forrygende afslutningsfest i efteråret, hvor Dennis Bøgh fra Frk. Madsen var med til at lave mad sammen med børnene, har haverne ligget næsten uberørte hen. Men i marts måned begyndte det at røre på sig.

Det var dog ikke de nye 5. klasseelever, som knoklede i køkkehaverne, men Nellemanns Haves torsdagshold. Holdet havde besluttet sig for, at de ville hjælpe børnene med at klargøre bedene, så de kunne komme i gang med at så allerede ved deres første besøg i haverne.

Torsdag formiddag, da de to første hold elever kom op i haven, var der fyldt hestemøg og kompostjord i højbedene, og børnene kunne med det samme få udpeget hver deres stykke jord til køkkenhave.

Trods blæst og kulde indtog børnene straks deres nye haver, hvor de startede med at sætte kartofler og så radiser. Ærter, spinat, squash, rødbeder, salat og gulerødder må så komme i jorden næste gang, hvor det forhåbentligt er blevet lidt lunere.

Den efterfølgende lørdags dejlige solskinsvejr lokkede de første familier i køkkenhaven. For det er sådan, af de børn som har lyst til at bruge mere tid i deres køkkenhave, har mulighed for selv at besøge haven.

For eksempel i weekenderne med deres familie eller venner. Her kan de så frø, og senere på året høste de grøntsager de selv har dyrket. Har de brug for et hvil, er der rig lejlighed for at nyde Nellemanns Have og tilberede den medbragte mad på grillen ved Madpakkehuset.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nellemanns Have indbød til
sæsonstart i skolehaverne'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER