Frederikshavn Kommune<br> er frontløber med sundhed

Frederikshavn Kommune
er frontløber med sundhed

27. april 2017 - kl. 12:46 - af

I Frederikshavn Kommune er sundhed et fælles anliggende. Derfor har en bred gruppe af borgere, virksomheder og frivillige foreninger bidraget til kommunens nye sundhedspolitik: Sundhed med lyst til livet!

Den nye sundhedspolitik, som byrådet godkendte onsdag aften, er resultatet af en proces, som har involveret mange mennesker, der på den ene eller anden måde forholder sig til sundhed.

Sundhedsudvalget har givet bolden op til dialog om sundhed på adskillige borgermøder og virksomheder rundt om i hele kommunen, i Ældrerådet, Handicaprådet, Integrationsrådet, frivillige foreninger og kommunens Sundhedspanel.

Og alle steder har der været en stor interesse for at drøfte, hvad sundhed handler om, og hvad der er vigtigt at fokusere på for at fremme den mentale og den fysiske sundhed og det sociale fællesskab i Frederikshavn Kommune.

-Det har været en positiv proces, og vi har fået mange input, der har været med til at kvalificere den nye politik. Det er individuelt for os, hvornår vi har det godt, men at have lyst til at leve livet, kan de fleste af os blive enige om, er vigtigt, og derfor hedder sundhedspolitikken: Sundhed med lyst til livet!, siger Anders Broholm Andersen, formand for Sundhedsudvalget i Frederikshavn Kommune.

Frontløber på sundhed
Sammen med borgeren, lokalsamfundet, frivillige, klubber, organisationer, virksomheder og
samarbejdspartnere i sundhedsvæsenet er ambitionen med den nye sundhedspolitik, at Frederikshavn Kommune fastholder sin position som frontløber på sundhedsområdet.

​-Jeg tror på, at vi ved fælles indsats kan løfte sundhedsindsatsen i Frederikshavn Kommune yderligere. Vi præsterer allerede i dag helt i top blandt kommunerne og er en forgangskommune på sundhedsområdet. Det skal vi fortsat være! Med den nye sundhedspolitik tager vi endnu et vigtigt skridt.

-Vi har denne gang fokus på flere målgrupper: Børn, unge, ældre, kronikere og udsatte grupper. Det er vigtigt, at vi tør prioritere vores indsats, så den virker for de borgere, der har behov, siger Anders Broholm Andersen, formand for Sundhedsudvalget.

Sundhedspolitikken bliver i den kommende tid helt bogstaveligt spillet ud til de mange aktører sammen med en bold. Bolden er en opfordring til at sætte sundhedspolitikken i spil.

-Vi ønsker at spille sammen med borgere, virksomheder, foreninger og alle andre om at skabe sundhed med lyst til livet. Bolden er hermed givet op, og jeg håber, at I vil spille med, og at rigtig mange vil bidrage med tiltag, der bringer os videre – på vej mod lyst til sundhed!, siger Anders Broholm Andersen.

FAKTA
Den nye sundhedspolitik dækker perioden 2017 – 2020.
Sundhedspolitikken er tilgængelig her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Kommune
er frontløber med sundhed'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER