Lang kø til flytte-udsalg hos<br> Kop & Kande i Sæby

Foto: Kenneth Rödin

Lang kø til flytte-udsalg hos
Kop & Kande i Sæby

25. april 2017 - kl. 5:33 - af

Kop & Kande Sæby skabte lange køer i Vestergade i Sæby, da der mandag var udsalg af de sidste varer inden flytningen til Grønnegade, hvor Kop & Kande Sæby åbner mandag den 1. maj.

Det helt vilde udsalg fra klokken 16-20 med 75 procent på alle de allersidste rester i butikken trak mange hundrede kunder til, og nu kan de glæde sig til mandag med mange fine åbningstilbud i den nye, flotte butik i Grønnegade.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lang kø til flytte-udsalg hos
Kop & Kande i Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER