Sæbys basketdamer får<br> svært ved at nå slutspillet

Sæbys basketdamer får
svært ved at nå slutspillet

21. april 2017 - kl. 8:29 - af

Sæbys 1. division damer i basket tabte første opgør i slutspillets semifinale mod Skovbakken med 47-53.

Første periode: Sæby starter perioden bedst. Forsvarspillet fungere godt. Skovbakken har svært ved at komme til de frie afslutninger. Også i angrebet fungerer Sæbys spil godt. Der bliver spillet afvekslende med skud fra distancen og ”drives” direkte på kurven.

Specielt Sæbys Line Ypkendanz er godt skydende denne periode, hvor hun scorer 8 af Sæbys 16 point. Sæby vinder perioden 16-6.

Anden periode: Skovbakken starter perioden med en scoring, men Sæbys yngste spiller Marie Skovgaard får bragt hjemmeholdet yderlig foran med to scoringer i træk til stillingen 20-8. det bliver en tæt periode, med et Skovbakken hold som begynder at få mere og mere styr på deres spil. Sæby kan dog gå til halvleg med en føring på 24-16.

Tredje periode: Det bliver igen gæsterne, som starter perioden med en scoring. Dog følger Sæbys Henriette Sørensen hurtigt op med en 3- points scoring. Men herefter går det helt galt for hjemmeholdet, forsvaret står på ”hælene”, og mange bolde bliver mistet i opspillet. Skovbakken får på bare 6 minutter et ”run” på 19 point, og nu er det pludselig gæsterne som har taget ”teten” med en føring på 27-38. Sæby få dog lidt føling med kampen igen, men gæsterne vinder perioden sikkert. Stillingen ved periodens slutning er 32-44.

Fjerde periode: Sæby satser nu alt for at prøve at hente det tabte ind. Holdet forsøger nu at presse modstanderne højt oppe på banen. Skovbakken får dog sat første scoring, men herefter overtager Sæby styringen af kampen. Specielt Sæbys Louise Munch og Signe Brandt bryder modstandernes angreb som hurtigt omsættes til scoringer. Hjemmeholdt ”spiser” sig mere og mere ind på modstanderne, men desværre løber både tid og kræfter ud, og Sæby må se sig slået med 44-53.

Scoringer for Sæby: Signe Brandt 13 point, Line Ypkendanz 12, Henriette Sørensen 8, Louise Munch 6, Marie Skovgaard 4, Nina Munck 2, Lisbeth Kristensen 2 point.

-Det var rigtig ærgerligt, at vi ikke kunne holde fokus hele kampen igennem. Vi må ikke tabe hovedet, som vi gjorde i tredje periode, og slet ikke til et hold som Skovbakken. Vi kom godt igen, men desværre havde skovbakken fået et for stort forspring. Der er returkamp i Århus på lørdag, og her må vi håbe, at vi kan holde fokus hele kampen, siger træner Henrik Hansen.

Sæby må desværre til returopgøret undvære Signe Brandt, som normalt er en af holdets mest scorende spillere, men til gengæld bliver holdet forstærket i spillet under kurven med Nanna Jensen, der med sine 186 centimeter får fat på de fleste returbolde under kurven.

Sæby skal vinde denne svære udekamp med minimum syv point for at gå til finalen i slutspillet.

Basketball resultat
Semifinale slutspil 1. division damer Sæby Gators – Skovbakken 47-53
Periodecifre
16-06
08-10
08-28
15-09

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbys basketdamer får
svært ved at nå slutspillet'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER