Fire Odd Fellow loger har<br> valgt nye ledere for to år

Fire Odd Fellow loger har
valgt nye ledere for to år

19. april 2017 - kl. 7:34 - af

De fire Odd Fellow loger i Frederikshavn – som også har medlemmer i Sæby – har valgt nye ledere for den næste to – årige periode (2017 – 2019):

I søsterloge nr. 54 “Gry” er Aase D. Steffensen valgt som ny overmester og Lene Primdahl som ny undermester. Anne Marie Frederiksen som sekretær, Anette Bak Jørgensen som kasserer og Susanna Bjørnager Nordentoft som skatmester.

I broderloge nr. 64 “Julius Meyer” er Hans Jørgen Svendsen valgt som ny overmester og Søren Matthiasen som ny undermester. Sven Ingvardsen som sekretær, Børge Egebak Jensen som kasserer og Jesper Jørgensen som skatmester.

I søsterloge nr. 96 “Terebinte” er Gitte Petersen valgt som ny overmester og Karina Nyeman – Thode som ny undermester. Randi Juhl Nissen som sekretær, Jytte Bertelsen som kasserer og Birgit Geertsen Hansen som skatmester.

I broderloge nr. 102 “Ora Plana” er Erik Krüger Hansen valgt som ny overmester og Sven Westergaard som ny undermester. Lars – Christian Thorvild som sekretær, Karsten Nyeman – Thode som kasserer og Kurt Erik Hansen som skatmester.

Titlerne som henholdsvis over- og undermester svarer til formand og næstformand i foreningssammenhæng.

Der er ingen Odd Fellow loger i Sæby, og derfor har alle fire loger i Frederikshavn en række medlemmer, der er bosat i Sæby.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fire Odd Fellow loger har
valgt nye ledere for to år'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER