Nellemanns Have har medvind<br> og bygger hele tiden på

Nellemanns Have har medvind
og bygger hele tiden på

17. april 2017 - kl. 11:53 - af

Et af mange smukker steder ved Sæby er Nellemanns Have, som har oplevet et forrygende forår, der trods kulde og regn har budt på masser af varme og medvind.

De gode mennesker bag den smukke have arbejder intenst på at skabe et lille paradis, hvor alle er meget velkomne til at spise med af æblerne, der hænger lavt fra træer – forstået på den måde, at de mange aktiviteter og muligheder er til for at bruges af alle.

Det får flere og flere heldigvis øjnene op for, og det gælder også de små øjne, der sidder på nogle af de mindste mennesker. Børnene elsker den friske natur og den gode plads i haven, hvor de hygger med hinanden og med de voksne.

Forleden blev havens suttetræ indiviet i strålende regn, hvor mange af byens børn mødte op og placerede deres brugte sutter på et nøje udvalgt træ i et hjørne af den smukke Nellemanns Have. Flere sutter er velkomne på træet.

Der var naturligvis også saftevand og kage med sutter på, da de fleste krøb i ly for regnen.

Snart bliver der endnu mere plads under tag, for der kommer lige nu en del penge ind til støtte for nye aktivieter og bygninger i Nellemanns Have.

I den seneste tid har Nellemanns Have fået støtte fra flere steder:
Friluftsrådet støtter bålhytten med 100.000 kroner og skolehaverne med 75.000 kroner.
Lokale- og Anlægsfonden støtter bålhytten med 123.333 kroner.
Roblon Fonden støtter med 25.000 kroner.
Entreprenør Bo Andersen støtter med blandt andet 400 kvadratmeter belægningssten.

Den helt store gave på 505.000 kroner
Den helt store gave kom forleden – på dagen, da suttetræet blev indviet – hvor det blev oplyst, at Nellemanns Have får støtte fra Realdania/Underværker med 505.000 kroner til bygning af servicebygningen. Det var præcist det beløb, havnen havde ansøgt om.

-Vores kampagne lykkedes. Projektet faldt i dommernes smag, så nu skal vi i gang med at bygge. Vi har allerede kontaktet kommunen for at få formalia bragt i orden, siger formanden for Nellemanns Haves Venner Hans Rødsgaard-Mathiesen.

-Her skal lyde en stor hjertelig tak til alle jer, som har bakket op om vores ansøgning. Tak for de mange “likes” og supergode kommentarer på Underværkers hjemmeside. Vi er overbeviste om, at bemærkningerne har været væsentlige for vores projekts udvælgelse.

-Stor tak til alle. Jo, vi har medvind i øjeblikket. Det bliver spændende at komme i gang med byggeriet, siger formanden.

Se flere billeder her

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nellemanns Have har medvind
og bygger hele tiden på'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER