Sæby Sportsfiskerklub har<br> foredrag i klublokalet

Sæby Sportsfiskerklub har
foredrag i klublokalet

13. april 2017 - kl. 8:25 - af

Sæby Sportsfiskerklub inviterer til foredrag om fladfisk og pighvarfiskeri og fremstilling af forfang til dette fiskeri.

Dette foredag og fremstilling af forfang holdes af Leonard Muys, som er professionel fiskeguide og sportsfiskerjournalist, både for danske og udenlandske sportsfisker magasiner, samt hans kollega Ron Smits, som er hollandsk/belgisk sportsfiskerjournalist, der ligeledes skriver for udenlandske sportsfisker magasiner.

Det foregår onsdag den 19. april klokken 19 i klublokalerne på Sæby Havn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Sportsfiskerklub har
foredrag i klublokalet'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER