Emmy og Finn åbner deres<br> hjem i Sæby for kunsten

Emmy og Finn åbner deres
hjem i Sæby for kunsten

13. april 2017 - kl. 7:55 - af

Klokken 13 i dag skærtorsdag er der fernisering på Galleri 2ti i Sæby, hvor Emmy og Finn  Jakobsen har arbejdet intenst for at have deres værker klar til påske- og jubilæumsudstilling, fortæller TV2 Nord i et spændende indslag.

Finn Jakobsen er nået til de allersidste penselstrøg på sig maleri af Great Barrier Reef. Det farverige maleri er bare et af de værker, han udstiller, når han i påsken åbner dørene for kunstinteresserede.

Ferniseringen skærtorsdag markererer Finn Jakobsens 10 års jubilæumsudstilling, og værkene kan ses i privaten, som danner ramme om Galleri 2ti på adressen Solsbækvej 210.

Hustruen Emmy Jakobsen er også klar med sine værker. Hun laver decoupage, og er klar med en samling skåler lavet ud af gamle glaslåger fra vaskemaskiner beklædt med farverige collager af billeder, der for eksempel symboliserer Sæby.

Mens gemalen altså kan fejre sit 10 års jubilæum, er fruen noget mere grøn i udstillingssammenhæng.

– Jeg har rigtig sommerfugle, det kan jeg godt sige, for det er jo min første udstilling. Så det er jeg rigtig spændt på, siger Emmy til TV2 Nord.

Se indslaget på TV2 Nord ved at klikke her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Emmy og Finn åbner deres
hjem i Sæby for kunsten'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER