
Kendt køkkenchef fra Sæby
skifter til Hotel Viking
12. april 2017 - kl. 13:15 - af 020838
Hotel Viking i Sæby forstærker sig med en ny, lokal spiller på det stærke hold, der har gjort hotellet på Frederikshavnsvej i Sæby til et af landets førende.
Den 1. maj tiltræder Klaus Farum Kjærgaard som F&B Manager, hvilket omskrevet betyder noget i retning af manden med det fulde ansvar for mad og drikke på hotellet.
Klaus Farum Kjærgaard var tidligere selvstændig slagtermester i Sæby – og en populær og berømmet en af slagsen – og senest har han været køkkenchef på Stidsholt, Nordjyllands Idrætsefterskole ved Sæby.
Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.
Anbefal artiklen via e-mail
Email en kopi af 'Kendt køkkenchef fra Sæby
skifter til Hotel Viking' til en bekendt