Sæby Redningsstation var<br> atter i aktion lørdag morgen

Sæby Redningsstation var
atter i aktion lørdag morgen

8. april 2017 - kl. 8:54 - af

Sæby Redningsstation blev alarmeret lørdag morgen kl 0400 af JOC (Joint Operation Center).

Politiet havde bedt om hjælp med en person, som truede med at hoppe i havet ved Rønnerhavnen i Frederikshavn.

-Vi skulle ligge standby klar til at samle personen op, hvis der blev gjort alvor af truslerne når Politiet nærmede sig. Fremme ved stedet gjorde vi os klar til eventuelt at samle personen op. Mens vi lyste molen op med vores projektører gik Politiet frem og hev personen væk fra molekanten. Vi forsatte med at lyse området op for Politiet indtil de var kommet ind på sikker grund med personen.

-Herefter returnerede vi til Stationen, sagen afsluttet, oplyser redningsstationen i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Redningsstation var
atter i aktion lørdag morgen'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER