Bellis Blomster i Sæby har<br> pyntet flot op til Påske

Bellis Blomster i Sæby har
pyntet flot op til Påske

7. april 2017 - kl. 5:18 - af

Hos Bellis Blomster i Sæby har man pyntet op til Påske. Butikken er pyntet dekorativt med gule og grønne blomster og planter, og indehaverne Elinor og Henrik Kostending og det øvrige personale er klar til at servicere kunderne med alt, hvad der på blomsterområdet hører den forestående højtid til.

Torsdag aften medvirkede datter Trine la Cour Kostending med blomsterdekorationer og diverse tilbehør ved en et stort arrangement på Pension Åhøj.

Tekst og foto: Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bellis Blomster i Sæby har
pyntet flot op til Påske'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER