Studiemedarbejder søges<br> af to lokale kommuner

Studiemedarbejder søges
af to lokale kommuner

4. april 2017 - kl. 6:59 - af

Frederikshavn Kommune og Hjørring Kommune er i gang med at udarbejde et nyt fællesregulativ for alle kommunernes offentlige vandløb. Fællesregulativet skal indeholde bestemmelser, som vil blive gældende for alle de omfattede vandløb.

Til brug for processen med udarbejdelse af et nyt fællesregulativ skal der samles op på regulativbestemmelserne i alle kommunernes eksisterende regulativer (omkring 300 stk.).

Din opgave vil blive at finde de eksisterende regulativbestemmelser i alle de eksisterende regulativer og notere dem i et samlet regneark, så bestemmelserne inden for de forskellige regulativemner kan sammenlignes på tværs af alle regulativerne.

Se mere om jobbet og søg her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Studiemedarbejder søges
af to lokale kommuner'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER