Gå med GF til Ladywalk til<br> fordel for hjerteforeningen

Gå med GF til Ladywalk til
fordel for hjerteforeningen

4. april 2017 - kl. 23:05 - af

GF Forsikring stiller med superhold, når den årlige Ladywalk holdes til maj i Frederikshavn. Formålet er at gå penge ind til sygdomsramte kvinder.

– Vi vil gerne invitere vores kvindelige kunder til at gå sammen med os ved Ladywalk den 29. maj, som i år støtter Hjerteforeningen og PCO Foreningen, fortæller Tina Philipsen, der er områdechef hos GF Forsikring.

Formålet med Ladywalk er at fremme interessen for gangsport og samtidig støtte sygdomsramte kvinder. Vandringen er kun for kvinder og foregår samtidig i 12 byer rundt om i Danmark, fra Frederikshavn, som eneste sted i Vendsyssel, i nord til Rønne i øst.

– Fra GF håber vi at samle et superhold på helt op til 150 dejlige kvinder. Vi betaler for deltagelsen og oveni får man også en t-shirt og en lille rygsæk med frugt og vand til turen, uddyber Tina Philipsen, der koordinerer storholdet fra det lokale GF-kontor i Frederikshavn og Hjørring.

God motion og godt selskab på turen
Turen er på 7 eller 12 kilometer, og man vælger først på selve dagen, hvilken længde der passer til dagsformen.

Der er ingen aldersbegrænsning, så det har ingen betydning, om man kommer frem på egne ben eller i klapvogn.

Forsikring er ikke på dagsordenen, mens kilometerne forsvinder under fødderne, slår Tina Philipsen fast:

– Selvom man taler godt sammen på en gåtur, så lover vi, at det ikke bliver om forsikring. Til gengæld lover vi god motion og godt selskab, og vi har også bestilt godt vejr. Formålet er at samle penge ind til nogle, der måske ikke selv har kræfter til at gå.

– Tilmelding skal ske til vores lokale kontor i enten Hjørring eller Frederikshavn på telefon 98 42 50 22 eller 98 92 50 23, man kan også sende en mail til loth@gfforsikring.dk med navn, telefonnummer og størrelse på t-shirt. Det er efter først til mølle-princippet, og man må gerne invitere en ledsager med, som ikke er kunde i GF Forsikring, siger den lokale forsikringsrådgiver.

De lokale GF-rådgivere inviterer kunder og ledsagere med på årets Ladywalk. På billede er det deltager fra sidste år og de grønne t-shirt lyser godt op og dem får alle på GF Forsikrings holdet udleveret på dagen.

Læs mere om årets Ladywalk her.

Læs mere om GF Forsikring her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gå med GF til Ladywalk til
fordel for hjerteforeningen'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER