Sæby Scenen opfører Alice<br> i Eventyrland på Skovlyst

Sæby Scenen opfører Alice
i Eventyrland på Skovlyst

3. april 2017 - kl. 5:16 - af

Sæby Scenens Juniorhold opfører den kendte klassiker Alice i Eventyrland på Skovlyst den 7., 8. og 9. april.

Juniorholdet er i fuld gang med prøverne til dette års teateropførelse på Skovlyst. Sidste år valgte de at opsætte ”Grødhætte og ulven”, som var en stor succes med mange besøgende. I år har de valgt at gå mere klassisk til værks, med en klassiker som ”Alice i Eventyrland”.

“Alice i Eventyrland” er et stykke, som de fleste kender og har et forhold til. Derfor stiller det høje krav til de unge skuespillere, men også til instruktører af stykket. Det er igen i år Mette Panhardt Christensen og Jacob Thomsen, der står for juniorholdet og har mod på at løfte opgaven.

De høje krav ser de bare som en spændende udfordring og fortæller, at de er utrolig stolte af det resultat, de er nået frem til. Den opsætning de nu er i gang med at give den sidste finpudsning.”

Juniorholdet består af 16 teaterinteresserede børn fra 5. klasse til og med 7. klasse. Det er børn, der alle møder op med et kæmpe engagement og bare gør det utrolig godt på scenen. Instruktørerne nyder at arbejde med børn, som udviser talent og engagement i det de laver.

Derfor håber de også, at rigtig mange voksne vil tage sine børn med ind og se denne forestilling, som bestemt ikke kun henvender sig til børn men i ligeså høj grad til voksne. En rigtig familieforestilling.

Denne opsætning af ”Alice i Eventyrland” er stort set, som vi kender den fra bogen. Alice keder sig på en skovtur sammen med storesøsteren Mary, da hun pludselig får øje på en lille talende hare og vælger at følge efter den. Dette resulterer i, at hun falder ned i et hul i lang tid og havner i et mystisk land, hvor alt kan ske.

Her oplever Alice alle mulige og umulige ting. Hun møder mange sjove og finurlige karakterer, f.eks. haren som altid har travlt, hjerter dronning som synes at alle skal “af med hovedet” og Den gale hattemager som har drukket the siden den 14. marts.

Der er garanteret underholdning for både børn og voksne. Så der opfordres til at tage venner og familie under armen og ta’ på Skovlyst for at opleve denne forestilling.

”Alice i Eventyrland” spiller:
Fredag den 7. april klokken 19.00
Lørdag den 8. april klokken 14.00
Søndag den 9. april klokken 14.00

Det anbefales, at man bestiller billetter i god tid, da der allerede er godt gang i billetsalget. Billetterne koster 60 kroner pr. person og kan bestilles ved SMS til 26 36 72 49.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Scenen opfører Alice
i Eventyrland på Skovlyst'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER