Sæby-projekter i fokus på<br> idrætsssamvirkets årsmøde

Sæby-projekter i fokus på
idrætsssamvirkets årsmøde

2. april 2017 - kl. 6:19 - af

Sæby-området er med sikkerhed på dagsordenen, når Idrætssamvirket i Frederikshavn Kommune holder generalforsamling tirsdag den 4. april klokken 19 i Arena Nord i Frederikshavn.

-Vi glæder os til at mødes med vores medlemmer, så vi kan få lov til at fortælle om årets gang i Idrætssamvirket, fortæller Else Schaltz, der er formand for Idrætssamvirket.

Der er lige nu mange meget spændende projektet på bedding inden for idrætssamvirkets område med for eksempel Spektrum Sæby og Vandsportens Hus i Sæby, hal-projekter med videre, som der vil komme endnu mere fokus på i den kommende tid.

-Vi har tradition for at have en gæstetaler på vores generalforsamling, og i år har vi fået Mogens Brag, formand for Kultur- og Fritidsudvalget, til at komme og fortælle lidt om, hvordan fremtiden ser ud for idrætslivet, set fra den politiske side af bordet.

-Der er mange spændende projekter i gang i kommunen, og det bliver interessant at høre, hvordan KFU og byrådet ser på dem. Specielt økonomien har medlemmernes interesse, da der er mange projekter på tegnebrættet, siger Else Schaltz.

På valg til bestyrelsen er:
Else Schaltz – villig til genvalg
Hasse Christensen – villig til genvalg
Jytte Engsig Christensen – villig til genvalg
John Axelsen – ikke villig til genvalg

Foruden selve generalforsamlingen vil Idrætssamvirkets idrætspris blive uddelt på tirsdag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby-projekter i fokus på
idrætsssamvirkets årsmøde'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER