Lottes køkkenbus på tur<br> til søndagsmesse i Taars

Lottes køkkenbus på tur
til søndagsmesse i Taars

2. april 2017 - kl. 6:04 - af

Lotte Kristiansens kendte køkkenbus fra Sæby og Nordjylland er søndag parkeret ved Taarshallen, hvor der er erhvervsmesse fra klokken 10-17 med mange udstillere også fra den gamle Sæby Kommune og specielt Østervrå.

En af udstillerne i Taarshallen er Tvis Køkkener fra Sæby, hvis indehaver Lotte Kristiansen dukker op med sin køkkenbus, som næsten alle weekender er på tur ude i det nordjyske for at møde kunder og viste et udvalg af alt det spændende, butikken på Gl. Aalborgvej 3 i Sæby rummer.

-Jeg har mange kunder i Sæby-området, i hele Nordjylland og specielt i Hjørring Kommune. Jeg nyder at komme rundt med bussen, der er indrettet som et lille køkken med fliser og det hele. Så kan jeg hos dem vise kunderne, hvad vi står for med blandt andet et udvalg af Tvis Køkkeners mange låger og bordplader, og på sådan en messedag har vi naturligvis et godt tilbud, fortæller Lotte Kristiansen.

Tvis Køkkener på adressen Gl. Aalborgvej 3 i Sæby er en spændende butik fyldt med inspiration til køkkener, bad og garderobe med et stort og bredt produktprogram.

Butikkens indehaver Lotte har mange års erfaring fra køkkenbranchen, og hun ser personlig rådgivning og vejledning som nøglen til, at kunden altid får lige netop den løsning, der passer lige nøjagtig til kunden. Tvis Køkkener har egne håndværkere, der tilpasser alt til kundens behov.

Tvis Køkkener er dansk design og dansk produceret og har et væld af mulighed. Som kunde kan du blandt andet vælge mellem 2400 forskellige farver eller forskellige træsorter.

En lille smule af det hele kan publikum se nærmere på og få mere at vide om på søndagsmessen i og ved Taarshallen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lottes køkkenbus på tur
til søndagsmesse i Taars'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER