Humøret er højt i Sæby<br> Golfklub, der er i plus

Humøret er højt i Sæby
Golfklub, der er i plus

29. marts 2017 - kl. 5:24 - af

Generalforsamling i Sæby Golfklub trak fuldt hus i Sæby Golf Café, hvor bestyrelsen fremlagde et overskudsgivende resultat for 2016 på 15.921 kroner.

Humøret var højt blandt de fremmødte, selv om beretningen blandt andet kunne fortælle om udfordringer i forhold til stigende eludgifter og et faldende gæsteantal fra klubber, der i 2016 havde etableret sig i fritspilsordning.

Der er dog allerede i begyndelsen af 2017 taget action på disse forhold, så energibesparelser opnås ved overgang til LED og øget brug af sensorer samt etableringen af 4Golfsamarbejdet, hvor medlemmer af Sæby Golfklub kan tilkøbe sig til frit spil på de velrenommerede baner i Ørnehøj, Dronninglund og Blokhus (og vice versa).

Blandt medlemmerne var der stor tilfredshed med bestyrelsesindsatsen og især også arbejdet med forlængelsen af lejekontrakten i samarbejde med Sæbygaard Drift, der ejer de smukke arealer ved Sæbygaard, som golfklubben har til huse på.

På valg til bestyrelsen var Else Steen, Kim Bæk og Jørn Sivertsen, der alle var villige til at fortsætte og modtog stort bifald fra deltagerne.

Svend Larsen fortsætter som formand og efter halvanden time kunne dirigenten takke for i dag og se frem mod en god sæson 2017.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Humøret er højt i Sæby
Golfklub, der er i plus'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER