Tirsdag optager TV2 igen<br> i Norskov Kommune

Tirsdag optager TV2 igen
i Norskov Kommune

28. marts 2017 - kl. 7:25 - af

I dag begynder TV2 optagelserne til den længe ventede sæson 2 af serien Norskov, der foregår i og omkring Frederikshavn.

I første omgang lukkede TV2 serien efter den første sæson blandt andet fordi, seertallene ikke sprængte budgetterne. Efter massivt pres fra seerne og penge fra fonde og Frederikshavn Kommune, besluttede TV 2 at producere en sæson 2.

Økonomisk var der brug for opbakning til nye optagelser. Hjørring Kommune bidrog med 100.000 kroner som led i det gode samarbejde mellem de to kommuner blandt andet i Kulturalliancen.

Kulturalliancen med naboerne gjorde, at økonomiudvalget i Hjørring Kommune bevilgede 100.000 kroner til Frederikshavn Kommune, der havde bedt om pengene for at få en sæson 2 af TV 2-serien Norskov, der handler om Frederikshavn.

Dermed var de 1,25 millioner kroner som produktionsselskabet SF Film, havde anmodet Frederikshavn Kommune om at skaffe, i hus, så TV-serien om den fiktive by Norskov kan få sæson 2.

– Vi har en kulturalliance med Frederikshavn Kommune og samarbejder blandt andet om teater og musik. Og Frederikshavn Kommune har også støttet os tidligere, så den tjeneste ville vi gerne gengælde, sagde borgmesteren i Hjørring Kommune, Arne Boelt (S), da økonomiudvalget havde fundet pengene.

– Samtidig ser vi det som en fin markedsføring af Toppen af Danmark, og vi tror, det gør en forskel, at vi bakker op om projektet, understregede borgmesteren.

Toppen af Danmark er et samarbejde mellem de to kommuner på turist-fronten.

Frederikshavn Kommune har selv fundet 600.000 kroner til produktionen mens blandt andre Visit Nordjylland, Erhverv Norddanmark og altså Hjørring Kommune har bidraget med resten af beløbet.

– Vi vil gerne sende en pæn hilsen til Hjørring Kommune og sige, at vi synes, det er godt set at støtte projektet. Og det er godt naboskab, sagde Birgit S. Hansen (S) der er borgmester i Frederikshavn, til TV2Nord.

– Vi har også bakket op om Hjørring, da julekalenderen Ludvig og Julemanden skulle optages på Børglum Kloster i 2011, og jeg tror, der er ved at være en bred forståelse af, at det ikke betyder så meget om de her projekter har base i den ene eller anden kommune.

– Vi vil bare gerne have landsdelen frem, og vise hvad det er, vi kan, fortsætter borgmesteren.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tirsdag optager TV2 igen
i Norskov Kommune'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER