Folkedansere gjorde det igen<br> i konkurrencedans for par

Folkedansere gjorde det igen
i konkurrencedans for par

28. marts 2017 - kl. 8:05 - af

Folkedans Danmarks folkedansere i Region Nordjylland er så absolut blandt landets modigste. For andet år i træk er Region Nordjylland det eneste sted, hvor det er muligt at stable et regionsmesterskab på benene.

I år var der fire modige par, som stillede op i de tre danse: Bette Met, Udøbt og Skære Hakkelse. Konkurrencen var tæt, så der var meget for de mange fremmødte tilskuere at se på, for vi var helt nede i de små detaljer for at få afgørelsen.

De tre dommere: Mette Inge Baltersen, Kolding, Per Jensen, Bornholm og Poul Erik Rasmussen, Karise uddelte point så resultatet blev:
Guld til Mariane og Leif Vesterdorf Søgaard, Gandrup,
Sølv til Joan Ledet, Gandrup og Jakob Sørensen, Tårs.
Bronze til Lotte Olsen og Gunna Nielsen, begge Sæby.

I løbet af eftermiddagen var der også mulighed for at publikum fik rørt benene og i kaffe-pausen var vi heldige at få besøg af Tårs/Øster Hjermitslev børnefolkedansere –det er dejligt at se børnene, for det giver håb for den sport, som alle vi i Sæby Kulturhus denne søndag eftermiddag brænder så meget for.

Børnestævne for børn afvikles i Sæsing den 29. april 2017.

Stor TAK skal lyde til alle deltagere –uden jer er der heller ingen konkurrence i folkedans i Region Nordjylland og vi vil så gerne sætte folkedans på vores landkort, fortæller Kirsten Svendsen, Region Nordjylland Folkedans Danmark.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Folkedansere gjorde det igen
i konkurrencedans for par'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER