Syvstenhallen skal kun holde<br> til efter kommunevalget

Syvstenhallen skal kun holde
til efter kommunevalget

21. marts 2017 - kl. 6:14 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg: En lille kommentar til Frederikshavns kommunes økonomiudvalg inden endelig beslutning.

Så er bolden spillet videre til Økonomiudvalget der onsdag den 22. marts skal afgøre, om der skal afsættes midler og i givet fald hvor mange for at genåbne Syvstenhallen.

Kommunen har bedt Niras lave en byggeteknisk tilstandsrapport. Her budgetteres med forskellige modeller fra at bringe hallen i en vedligeholdelsesmæssig tilfredsstillende stand til 3,2 mill. kroner og til at bringe hallen op på tidssvarende og driftsøkonomiske tilstand på 14,5 mill. kroner.

Et andet forslager at rive hallen ned og renovere det eksisterendeklubhusdel til kr. 1.6 mill. kroner.

Alle gode forslag der kan fremtidssikre hal og klubhus, hvis det er det man vil? Men følger Økonomiudvalget indstillingen, bliver ingen af forslagene gennemført. Nej der vælges en løsning der kan holde i en “1 årig tidshorisont” til en samlet udgift på140.000 kroner. !!!

Enhver kan se at denne “løsning” for Syvstenhallen kun skal kunne holde til efter Kommunevalget, politikkerne må virkelig undervurdere vælgerne intelligens.

Efter der i snart mange år politisk har været sat spørgsmål tegn ved Syvstenhallen berettigelse, burde politikkerne snart være klædt godt nok på til at træffe en beslutning for hvad man vil med hallen.

Læg nu alt det politiske spindvæk og giv Syvsten I.F. et svar de kan forholde sig til. Der er sikkert dem der tænker, åh nej skriver han nu om den hal igen. Og ja det gør han, for det er alt andet end fornuft der er i spil her.

Gode skatteborgeres midler brugt på en 1 årig forlængelse til det uvisse, det er da alt andet end fornuftigt købmandskab.

Med venlig Hilsen
Hasse R. Christensen
Kommende byrådskandidat for Venstre

hasse r christensen_600x250

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Syvstenhallen skal kun holde
til efter kommunevalget'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER