Sæby Rideklub frikendt<br> for sygdom i stalden

Sæby Rideklub frikendt
for sygdom i stalden

20. marts 2017 - kl. 8:08 - af

Sæby Rideklub er nu erklæret fri for mistanke om at have sygdommen kværke i stalden, og det kommer som en stor lettelse for alle.

-Vi har fået svar fra dyrlægen fra Lendum, som har foretaget prøverne, der har været i Tyskland for at blive analyseret. Det er ejerne af den mistænkte hest, der får sin egen dyrlæge til at lave blodprøverne, så dejligt, at det nu er slået fast, at vi ikke har sygdommen i Sæby Rideklub, siger Thomas Steen Vilhelmsen, formand for rideklubben i Sæby.

På grund af mistanke om sygdommen kværke har rideklubbens stald været i karantæne. Det betød, at de opstaldede heste ikke måtte forlade rideskolens område, samt at der ikke må komme heste til udefra. Karantænen er nu ophævet.

Kværke er en smitsom sygdom, som udelukkende rammer dyr, der er beslægtet med heste. Den skyldes en bakteriel infektion med streptokokker.

Se mere om Sæby Rideklub ved at klikke her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Rideklub frikendt
for sygdom i stalden'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER