Torsdag aften præsenteres det<br> kommende Sæby Spektrum

Torsdag aften præsenteres det
kommende Sæby Spektrum

9. marts 2017 - kl. 6:32 - af

Sæby Fritidscenter & Hostel præsenterer torsdag klokken 19 et meget spændende projekt, som vil give fantastiske forhold for mange store som små.

Sæby Spektrum er et projekt med blandt andet nybyggeri, idrætsbørnehave og meget, meget mere til en skønnet pris på cirka 25 millioner kroner.

Der har været arbejdet med planerne i lang tid, og nu er tiden så kommet til at vise Sæby og omegn det valgte projekt, der gerne skulle blive det kommende Sæby Spektrum.

Præsentationen holdes i Sæby Fritidscenter & Hostel’s café torsdag den 9. marts klokken 19, hvor repræsentanter fra bestyrelsen er klar til at præsentere Spektrum samt besvare spørgsmål af enhver karakter.

-Derfor vil det glæder os at se alle, som har interesse i at høre om vores planer, se vores bud på Sæby Spektrums udtryk visuelt, og ikke mindst høre om vejen frem imod et kraftcenter og samlingssted for alle i Sæby og omegn.Vi glæder os til at jer alle, siger bestyrelsesformand Lars Høst.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Torsdag aften præsenteres det
kommende Sæby Spektrum'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER