Sæby FDF søger flere<br> voksne ledere

Sæby FDF søger flere
voksne ledere

8. marts 2017 - kl. 0:25 - af

Sæby FDF har for nyligt bygget nyt kredshus på Sølystvej, hvilket har medvirket til, at man i FDF har oplevet stor fremgang. Kredsleder Pauline Gauhl udtrykker det således:

– I Sæby er vi rigtig glade for, de mange nye medlemmer vi har fået de seneste år og de muligheder det giver os for at lave nogle spændende og lærerige aktiviteter. Siden 2015 har Sæby-kredsen næsten fordoblet sit medlemstal og i alle aldersklasser er der nu aktive medlemmer. Men det kræver flere hænder, for at vi kan give FDF den kvalitet, vi ønsker, og for at vi kan holde fast i vore kerneaktiviteter.

Sæby FDF er godt i gang med et nyt år, hvor mange spændende aktiviteter venter. I kredsen er der nu ca. 25 medlemmer under 10 år. Det kræver mange voksne hænder.

Mange støtter op med løsning af praktiske opgaver med tilknytning til kredsens arbejde som f.eks. kørsel, rengøring, plæneklipning ved FDF-huset og vedligeholdelse samt administration af Solsbækshytten.

Men Sæby FDF giver også udtryk for, at man mangler frivillige voksne ledere, der kan hjælpe til med de ugentlige møder og afvikling af weekendture og sommerlejre.

FDF-kredsen karakteriserer organisationen således:
– FDF er en organisation, der har noget på hjerte. I FDF møder børn og unge engagerede voksne, der har en holdning til livet. FDF bygger på et kristent livssyn, og vi forsøger at formidle de kristne fortællinger og værdier på en måde, der er relevant for moderne børn, unge og voksne. Det er værdier som tolerance, tilgivelse og næstekærlighed.

Kernen i FDF er fællesskabet både for børn og voksne. I FDF vil vi gerne inspirere børn til at tænke kreativt og bruge fantasien. Gennem leg, rollespil og opfinderi udfordrer vi os selv og den verden, vi lever i. Derudover kan de konkrete aktiviteter variere fra kreds til kreds, men musik, leg og friluftsliv udgør ofte den røde tråd.

I Sæby FDF er der en lille gruppe dygtige og erfarne ledere, men der er brug for flere ledere for at kunne skabe gode rammer for aktiviteter til glæde for byens børn og unge.

Voksne der kan bidrage med deres indsats og personlighed i et fællesskab, hvor der er plads til holdninger, gode grin og skøre eksperimenter. Det ugentlige FDF-møde udgør kernen i Sæby FDF, og aktiviteterne har afsæt i leg, natur og friluftsliv.

Gennem aktiviteterne er FDF med til at give børn og unge en ballast og et ståsted at møde verden fra.

Kredsleder Pauline Gauhl skønner, at der er brug for cirka seks frivillige voksne ledere til den nye sæson:
– Hvis du er interesseret i at være en del af et fællesskab sammen med børn, unge og voksne, så inviterer vi til kaffe-på-kanden møde i FDF huset på Sølystvej 8 tirsdag den28. marts 19-20.00, hvor vi vil fortælle om FDF.

Pauline Gauhl tilføjer, at man er velkommen til at kontakte hende privat, hvis man har lyst til at blive leder. Man kan også tjekke Sæby FDFs hjemmeside (www.fdf.dk/saeby), hvor man kan finde billeder, sæsonprogrammer, kontaktinformationer på lederne med mere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby FDF søger flere
voksne ledere'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER