Aktive Kvinder Sæby<br> er næststørst i Danmark

Aktive Kvinder Sæby
er næststørst i Danmark

6. marts 2017 - kl. 8:56 - af

Der er stor opbakning omkring Aktive Kvinders Sæby-afdeling – så stor, at den med sine 391 medlemmer – en fremgang på syv i forhold til året før – er den næststørste i Danmark og den største i Nordjylland.

Den store opbakning kom også til udtryk ved årets generalforsamling, der afvikledes i Sæby Fritidscenter med Lillian Christensen som dirigent. Her var hele 110 medlemmer troppet op.

I sin beretning lagde formanden, Karen Drastrup ikke skjul på, at bestyrelsen er stolt over det høje medlemstal. Medlemmerne er fra 40 år.

– Det er dejligt, at vi så mange kan mødes uanset alder, sagde formanden i sin beretning, hvor hun samtidig understregede, at bestyrelsen søger at lave et program, hvor arrangementerne henvender sig til alle aldre.

Mange aktiviteter
Formanden glædede sig over den store tilslutning til de fleste af foreningens vidt forskellige aktiviteter i det forløbne år.

Her blev det til i alt 17 arrangementer og desuden 14 i foreningens Hyggeklubben for Ældre. Så foreningen lever op til sit navn, Aktive Kvinder.

Karen Drastrup oplyste, at Aktive Kvinder har givet 5000 kroner til projektet ”Bevarelse af Skovlyst”. Foreningen støtter blandt andet også Ønskefonden, Kræftramte Børn, Hospitalsklovne og Julemærkehjemmet, og på generalforsamlingen blev der indsamlet godt 2000 kroner til dette formål.

Edel Jensen aflagde beretning om det forløbne år i Hyggeklubben for Ældre, hvis arrangementer normalt samler omkring 40 deltagere.

Det regnskab, kassereren Elsebeth Kristensen forelagde, viser, at det også økonomisk går godt for Aktive Kvinder. Elsebeth Kristensen forelagde også regnskabet for Hyggeklubben for Ældre.
Kontingentet fastsattes uændret.

Til bestyrelsen var der genvalg af Karen Drastrup, Birgit Erikstrup, Grethe Christensen og Tove Sørensen, ligesom suppleanterne Vera Sørensen og Yrsa Østergaard genvalgtes. Det samme gjaldt Ellen Pedersen som revisor. Bestyrelsen vil konstituere sig på sit næste møde.

Aftenen sluttede med et lettere traktement og amerikansk lotteri.

Besøg på kokkeskole
Foreningen er i øvrigt i fuld gang med 2017-aktiviteterne. Der har allerede været afviklet fem arrangementer – senest et besøg på kokkeskolen Food College i Aalborg med et halvt hundrede deltagere, der kørte i bus. Det betød, at der ikke var plads til en del på venteliste.

Modeshow onsdag på Hotel Viking
Næste arrangement er forårets store modeshow, der afvikles på Hotel Viking onsdag den 8. marts.
Følgende forretninger stiler op til modeopvisningen: Annette, Kjolegården, Mix IT, Mr. Tage Rasmussen, Sanne C, Blå Giraf Børnetøj, Brunø, Zjoos Sko, Kalhøj, Bella Donna, Frigga Tøj/Strik og Smykker, Wiberg Strik, Thiele Briller, Kertehuset Lillelys/Tøj, Frederikshavn, Spar Dame Undertøj/Badetøj, Frederikshavn, foruden Ina Fabricius med hudplejeprodukter og Jette Din Frisør med den nye hårmode.

Arrangementet bliver indledt med en let anretning og efterfølgende kaffe og kage, inden modeshowet starter. I løbet af aftenen vil der blive udtrukket et stort antal flotte gevinster skænket af de medvirkende forretninger.

Tilmeldingen er i fuld gang og kan ske til Dorthe telefon 21733054 eller Elsebeth telefon 30560265. Alle interesserede er velkommen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aktive Kvinder Sæby
er næststørst i Danmark'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger