Social- og Sundhedsassistent<br> til Mariested i Sæby

Social- og Sundhedsassistent
til Mariested i Sæby

5. marts 2017 - kl. 9:12 - af

Frederikshavn Kommune søger Social- og Sundhedsassistent til fast stilling i blandede vagter til Socialpsykiatrisk boform Mariested i Sæby 1. maj eller snarest muligt – Ansøgningsfrist: 14. marts 2017 08.00.

Stillingen er på 34 timer og er i dag- og aftenvagter med weekendvagt hver 2. weekend.

Mariested er en socialpsykiatrisk boform med 44 borgere med psykiatriske diagnoser som skizofreni, bipolar affektiv sindslidelse og personlighedsforstyrrelse.

Vi er fysisk delt i 3 teams med henholdsvis 12, 14 og 18 borgere, disse teams er hver delt i to grupper. Stillingen er i Team Syd, som huser 14 borgere, som er i alderen 33 – 88 år og bor i egne lejligheder.

Nogle borgere har behov for støtte og guidning i forbindelse med personlig hygiejne.

Læs mere her.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Social- og Sundhedsassistent
til Mariested i Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER