Madfilosofie: Karrykylling<br> med bagte løg – lækkert

Madfilosofie: Karrykylling
med bagte løg – lækkert

5. marts 2017 - kl. 11:53 - af

Karrykylling med bagte løg er en rigtig lækker hverdagsret, der passer sig selv, imens du kan nyde duften som spreder sig i huset – det er en fornøjelse på sådan en første forårsdag. Find inspiration lige her:

Madfilosofie fortæller om sig selv:
Jeg hedder Anne Sofie og er en 36 årig livsnyder, mor til to, hustru, sangerinde, freelance journalist, blogger og madentusiast. Madfilosofie er en livsstilsblog med fokus på mad, vin og livsnyderi. Jeg deler mine egne opskrifter, tips, anmeldelser, erfaringer og anekdoter fra familieliv og karriere – Jeg har sat mig for at nyde livet fuldt ud og få det allerbedste ud af det.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Madfilosofie: Karrykylling
med bagte løg - lækkert'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger