Frederikshavn Kommune<br> søger virksomhedskonsulent

Frederikshavn Kommune
søger virksomhedskonsulent

5. marts 2017 - kl. 9:20 - af

Brænder du for at gøre en forskel for Frederikshavn Kommune og de borgere, der er i kontakt med os? Har du kernekompetencer inden for salg, virksomhedssamarbejde og relations dannelse? Hvis ja, så læs videre her:

Frederikshavn Kommunes Jobcenter søger 1 virksomhedskonsulent 37 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. maj 2017 eller snarest derefter.

Der er tale om et barselsvikariat. Stillingen indebærer en virksomhedsrettet indsats for borgere, der modtager kontanthjælp og ressourceforløbsydelse. Stillingen er fysisk placeret på rådhuset i Frederikshavn.

Ansøgningsfrist 17. marts 2017. Læs mere her

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Kommune
søger virksomhedskonsulent'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER