Stærke tønder fik mange<br> slag hos Meny i Sæby

Foto: Henrik H. Christensen

Stærke tønder fik mange
slag hos Meny i Sæby

25. februar 2017 - kl. 17:06 - af

Tønderne var vist lavet af lokale håndværkere, for de holdt til rigtig mange slag, da der lørdag formiddag var fastelavnsfest og tøndeslagning hos Meny i Sæby.

Efterhånden blev der dog slået hul på tønderne, som den flinke købmand havde fyldt med lækkerier, som hurtigt fik ben at gå på. Der var også slikposer og frugt til de overvældende mange, der var mødt op i Meny.

Deltagerne var både lokale og gæster i byen blandt andet fra Aalborg og Gentofte. Der var rigtig mange fine udklædte store og små, og der var naturligvis sørget for masser af præmier i form af kroner, gavekort og vin til de største.

Fotograf Henrik H. Christensen var der også:

 

Der er flere billeder fra to fastelavnsfester her.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stærke tønder fik mange
slag hos Meny i Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER